REFERENSER OCH MEDIA

Sarah Pettersson, Stockholm:
"För ett par år sedan kraschade jag rakt in i väggen och fick diagnosen generaliserad ångest. Jag blev apatisk, började äta antidepressiva, gick regelbundet hos läkare och terapeuter och, som grädden på moset, gick upp 20 kilo på mindre än ett år. Jag har alltid tyckt om att träna men jag har sedan barnsben haft en komplex relation till min kropp och utseende samt osund inställning till mat, så 20 kilo mer på kroppen kändes extra tungt mentalt.

När jag väl kunde ta mig upp från soffan och ut i den stora vida världen igen kände jag att det var dags att ta tag i de extra 20 kilona jag på kort tid hade samlat på mig. Mina läkare och den dietist jag fick träffa gav inte mig den hjälp som jag upplevde att jag behövde med tanke på min bakgrund. Ju mer desperat jag blev desto mer experimenterade jag med alla möjliga olika dieter. Till slut tröttnade jag på att ingenting bet på min extra vikt och jag började inse att jag inte kunde klara det här själv. Jag sökte runt på internet efter någon kunnig kostrådgivare och av en slump hamnade jag på Emma-Lees hemsida. Emma-Lee hade öppenhjärtigt skrivit om sin egen bakgrund som jag kunde känna igen mig i och efter ett telefonsamtal där hon förklarade sambandet mellan bra kost och styrketräning kände jag direkt att hon var rätt person att hjälpa mig!

Det har gått över ett år sedan jag fick kontakt med Emma-Lee . Jag följer fortfarande det kostschema hon gav till mig och tung styrketräning har inte bara blivit en del av min vardag, det har blivit min hobby och min terapi. Jag har snart gått ner mina 20 kilo men jag stirrar mig inte blind på vad som visas på vågen då jag inte bara ändrat min kroppsform utan jag har även fått en mer sund relation till mig själv.

Jag rekommenderar varmt att gå till Emma-Lee! Hon är mycket kunnig inom sitt område och pushar en till att ta i det där lilla extra utan att vara för ”gåpåig”. Som person är hon väldigt ödmjuk, förstående och trevlig. Det finns dock risk att känna en viss hatkärlek till henne när benen värker som mest i benpressen. Men det går snabbt över mellan övningarna då man pratar om allt mellan himmel och jord! Tack Emma-Lee!"

Frida Hardardottir, Stockholm:
"Det var våren 2011 som jag började på gymmet där Emma-Lee fanns. Jag var en soffpotatis som behövde komma igång o bygga lite muskler. Jag träffade Emma-Lee och tänkte att när hon sa att -värma upp får du göra själv, din timme skall användas att köra ett effektivt pass med mig. Då var hon inte där för att utnyttja mig som kund. Hon menade allvar. Det var riktigt tuffa veckor i början, jag hade träningsvärk så det var svårt att gå i trappor och jag stapplade fram. Men hon är en suverän PT, jag hade till o med börjat få magrutor i början av hösten 2011. Hon är en duktig instruktör och Coach och är benhård med att det skall bli resultat. Jobbet får man naturligtvis göra själv. Hon gav mig mycket annat, hon är en fantastisk människa och samtalen handlade om allt! Jag berättade mycket för Emma-Lee om mig själv så det var både mental o fysisk träning för min del. När jag tränar själv nu så hör jag fortfarande o ser Emma-Lee framför mig "kom igen!", "kör på!" och jag vågar inte fuska i fall hon skulle se mig..det är respekt det!! Om man har möjlighet så skall man välja henne som sin PT, jag kommer att träna med henne igen."

Alexandra Seger, Stockholm:
"Har länge funderat över att skaffa mig en PT och min läkare på smärtkliniken rekommenderade mig att hitta en PT när jag skulle sätta igång med träningen. Sagt och gjort började jag höra mig för och söka på nätet. Efter MYCKET läsande på bloggar mm hittade jag två personer/PT’s med mycket bra och inspirerande bloggar och egna träningsresultat. Sen var ju frågan, en kvinna eller en man? Kom fram till att en kvinna är nog ändå bäst! Lättare att inspireras av, samma förmåga att bygga muskler mm. Tog kontakt med Emma-Lee Molander och så bokade vi tid, fick fylla i vad jag äter, hur jag tränar mm. Så vid första mötet gick vi igenom hur jag ville lägga upp träningen, gick igenom min kost. Redan nästa dag fick jag mitt nya kostschema. Sen har jag fått träningsupplägg när jag ska köra själv. Men nu kör jag styrketräning tillsammans med Emma-Lee två dagar i veckan och så försöker jag konditionsträna 3-4 ggr i veckan själv. En så länge har det gått bra med träningen på egen hand trots nattjobb! Träningen tillsammans med Emma-Lee är otroligt jävla jobbig, känns som jag ska dö efter varje träningspass men jag ser och märker verkligen resultat. Både på vågen och måttbandet. Kostupplägget fungerar kanon, behöver inte gå runt och vara hungrig något jag var rädd för! Emma-Lee är verkligen inspirerande, pushande, fokuserad, duktig och får mig att ta i och göra det lilla extra som jag annars inte skulle orka. Älskar verkligen att träna."

Linda Skoglund, Stockholm:
"Det jag tyckte var bra var i stort sätt allting! Schemat som du la upp var suveränt. Det har verkligen hjälpt mig och komma i form och verkligen kunnat forma till min kropp och genom att jag har kunnat göra det så har det samtidigt byggt upp mitt självförtroende så det e sjukt!! Jag har till och med köpt en bikini!!! Hur sjukt e inte de! :P har inte badat sen jag var 12 men nu känner jag att sen du tränade mig den perioden vi hade så har jag verkligen fått modet och köpa en bikini och visat mig på stranden. Passen var jätte bra, det som gjorde de extra bra var att du visade andra övningar som inte fanns med på schemat och det var faktiskt skönt och kunna variera lite grann så man inte tröttnade på hela schemat :) Det som var mindre bra var att du inte var speciellt sträng ;P Det var det ända dåliga :P Men jag vill verkligen säga tusen tack för att du ville hjälpa mig för jag mår mycket mycket bättre än jag gjorde innan jag tränade hos dig."

Nicole Singstedt, Stockholm:
"Jag har alltid tränat mycket, både i dans och gym, men aldrig uppnått det resultat jag strävat efter. Jag fick hjälp av Emma-Lee med personlig träning, och kände resultat direkt! Kör fortfarande samma "pass" som hon gett mej och är jätte nöjd! Hon gav mej proffsiga träningar å all fokus låg på träning och inget annat! Jätte nöjd!"

Lena Padukova, Stockholm:
"När jag tränar vill jag veta att jag gör det på rätt sätt, annars försvinner motivationen eftersom felaktig träning inte ger resultat. Det var mycket nyttigt att träffa Emma-Lee och sätta ihop ett personligt träningsprogram, så jag kunde ge järnet och veta att träningen kommer ge bra avkastning. Det är den bästa investeringen man kan göra.Dessutom känns det bra med en PT som har en stor egen erfarenhet av att kämpa och förändra sina vanor och livsstil i syfte att förbättra sin hälsa, då väger alla råd extra tungt, åtminstone för mig."

Ivana, Stockholm:
"Helt fantastisk upplevelse !!! Från att hata träning började jag älska det !!! Emma-Lee la verkligen ner sin själ för att hjälpa mig och jag uppskattar det supermycket! Träningspassen - Ja de kändes... Träningsvärken var en härlig känsla och att få känna på muskler jag inte ens visste att jag hade. Kan starkt rekommendera!!"

Jessica, Stockholm:
"Jag lovade mig själv att jag verkligen skulle köra till 100% och det har jag verkligen gjort! Jag har kört stenhårt med kost schemat som jag fick av Emma- Lee och tagit träningen på största allvar. Det har gett mig såå mycket! Jag brukar må ganska pissigt på vinterhalvåret och gå ner i ganska djupa depressioner från och till men denna vinter har jag mått så jävla bra! Jag är mycket piggare och gladare. Jag har ändrat tänk helt och hållet och försöker se allt från en ljusare sida även när det är som mörkast. Jag har lärt mig älska träning och jag vill verkligen fortsätta att må så bra!


Jessica före och efter tolv veckor

Jag har lärt mig en hel del under den här tiden. Att älska träning! Att så kallade "quickfick" kurer som Cambridgekuren tex bara är SKIT för kroppen och att den rätta vägen är kost och träning, det tar tid (och ska ta tid) men man mår så bra under den tiden. Att siffrorna på vågen inte är allt (även om det fortfarande är lätt att falla tillbaka).

Att när man tror att man verkligen är helt slut så orkar man alltid lite till. Har lärt mig att träna på rätt sätt (tränade helt fel förut). Att träningen hjälper mot nästan allt, huvudvärk, dåligt humör mm. 

Har säkert lärt mig massa massa mera men kan inte få det från känslor till ord riktigt än.

Att ha en PT betyder så jäkla mycket! Det är verkligen något jag vill rekommendera om man vill ha förändring i sitt liv! Att ha nån som står och säger precis vad/hur man ska göra och petar till en lite då man "fuskar" (omedvetet såklart;) Att ha nån som väntar på en dom dagarna allt går emot en.. Nån som pressar på det där lilla extra som man hade struntat i annars. Emma- Lee är en helt fantastisk och underbar på alla sätt och vis! Jag är otroligt tacksam för den här tiden!!! Och att hon trodde på mig hela tiden. Tack Emma- Lee! Du har räddat mig! "Fitness by Emma-Lee

© 2018 Emma-Lee Molander Emma-Lee Molander 070 777 22 12 Email: emma-lee@comhem.se www.emma-lee.se